Welkom op mijn site.

Iets over mijzelf en het waarom van deze site.

Na de middelbare school volgde ik de Pedagogische Academie in Eindhoven en daarna de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Ik genoot van het bezig zijn op deze opleiding.
Er ging, vooral de eerste jaren, een wereld voor me open. Toch ben ik in het vierde jaar opgestapt. Vastgelopen in het concept kunst met een grote K. Het plezier onderweg kwijtgeraakt.

Dat was flink omschakelen. Ik heb ervoor gekozen het onderwijs in te gaan. Ik ben verhuisd naar het westen des lands. Heb in diverse onderwijsvormen gewerkt. Daar van beide opleidingen nog alles kunnen gebruiken. Een Coupeuse en Costumiere opleiding gedaan: de ambachtelijke aanpak als tegenwicht voor de conceptuele insteek van de kunstacademie.
Als bonus het plezier in tekenen en schilderen teruggevonden. Ik heb het weer opgepakt, ben cursussen gaan volgen en thuis gaan werken.

En dan vult het huis zich met werk. Voor mij is het af en gedaan. Houd ik dat zo of ga ik dat delen? Da's een dilemma. Bezig zijn met schilderen is een totaal ander aspect van het vak dan je werk de wereld in brengen. Deze site is een aanzet daartoe. Ik hoop dat ieder die mijn site bezoekt plezier beleeft aan beeld en tekst en misschien zelfs geïnspireerd wordt.

 

Klik in het menu links voor een overzicht van mijn werk.